ЗА МЕН

25 ФАКТА ЗА МЕНБях чула един цитат, който се превърна в мой любим: „Make each day… your MASTERPIECE“ (Авторът не ми е известен, но ако някой случайно знае кой е, моля да сподели)!

Той ми напомня, че човек има право да вярва в своята приказка и да се радва на всеки възможен момент… защото щастието се крие именно в малките неща, в малките радости от ежедневието.

По този повод и реших да създам този блог. Направих го за себе си и за хората, за които той ще бъде интересен и полезен. 

Нека се представя:
Аз съм Лили (Лилия), на 26.

Родена съм в малък град, след което заминах да уча в Пловдив. За 4 години следване там, сякаш получих всичко, което този град можеше да ми предложи, затова реших да се преместя в столицата. Пловдив е изключително красив град, с много история и романтика, но истината е, че София предлага много повече възможности, разнообразие и тръпка.

Там и намерих първата си работа в сферата на рекламата… Колкото и добре да вървеше всичко обаче, сякаш нещо винаги липсваше, а свободното ми време непрестанно ме теглеше към любимото ми хоби – грима. С времето започнах да усещам, че всяко време е загубено, ако не мога да се занимавам с най-голямата си страст.

Затова и напуснах работа и месеци по-късно се озовах в „Града на лилиите“ – Флоренция, където следвах за един семестър по програма Еразъм+. Това бяха няколко месеца нови изпитания и приключения, които често споделях тук, в блога. Едновременно с това беше и време на размисъл и решения какво ще предстои след завръщането ми в България.

Планът беше в главата ми….
Просто трябваше да стана още по-добра в грима! Това постигнах, започвайки работа като гримьор към марката МАС – големия козметичен гигант. Там научих толкова много, имах шанса да практикувам своята страст всеки ден. И благодарение на това, се осмелих да превърна най-сетне своето хоби в професия. Както се споменава в много цитати, правиш ли това, което обичаш, няма да ти се налага да работиш цял живот… вършиш всичко с удоволствие и изпитваш невероятно удовлетворение от това!


12294912_999086143484939_7768158108029751308_n
За какво още ще пиша?
Въпреки че най-основна тема ще бъде грима, аз се интересувам от още хиляди неща…

Обичам да готвя, като се старая да приготвям всичко здравословно и леко. Изпробвам различни рецепти за себе си и близките си. Обичам да спортувам… за мен спортът не е просто начин на поддържане на добър вид, а рецепта за самочувствие и добро здраве. Обичам да гледам филми и сериали, да се вдъхновявам от тях… на чаша хубаво вино… Обожавам виното – за мен то е питие с история, което никога няма да бъде изучено докрай. Уникалното е, че във всеки различен момент, в който отвориш дадена бутилка, виното може да има и толкова различни аромати и вкусове.. затова и те могат да бъдат безкрайно много.

.…НО дотук с описанието на нещата, които обичам. Постепенно се надявам да ме опознаете и четенето на този блог да стане една приятна част от ежедневието ви! 🙂

https://www.facebook.com/lillysmakeupbond

lillysmakeupbond@gmail.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s