25 ФАКТА ЗА МЕН

25 ФАКТА ЗА МЕНСлед като тръгна вълна от блог публикации на тази тема, две приятелки ми писаха и подтикнаха аз също да подготвя такъв пост. Тези, които са чели блога ми, вече знаят доста неща за мен, въпреки това се опитах да подбера по-любопитни моменти, които ще бъдат интересни за тях и всички, които за първи път попадат тук. 🙂

1. Родена съм на 1-ви юни – Денят на детето. Родителите ми все ми повтарят, че ще си остана едно голямо дете и мисля, че са прави.
2. Зодията ми е близнаци… и характерно за нея постоянно се двоумя за всичко. Дори в ресторант, до последно умувам какво да ям и винаги поръчвам последна.
3. Имам по-малка сестра и я обичам ужасно много!
4. Имам дългогодишна връзка, като през почти цялото време е поддържана от разстояние. Мисля и че това е причината тръпката да се запази. От няколко месеца най-сетне живея с приятеля си.
5. Дълго мечтаех да опозная живота в Италия, да обиколя Тоскана и да дегустирам вино в района Кианти. Често го повтарях на всички, за което те ми се шегуваха. Смяха се и на това, че чашата ми за кафе беше изобразена с италианския ботуш.
6. Но пък по ирония на съдбата получих шанс да уча 5 месеца по програма Еразъм във Флоренция, намираща се в региона Тоскана. Там успях да направя всичко това, за което толкова съм говорила.
7. Не бих се върнала да живея в Италия точно сега поради конкретни причини, но пък смятам да я посещавам отново и отново, защото е безкрайно красива!
8. Винаги съм мечтала да се занимавам с грим, още преди да запиша висше образование. Беше дълга борба, но го постигнах и сега работя за великана в козметичната индустрия – MAC Cosmetics.
9. Понеже работя като гримьор в магазин, някои хора ме бъркват с консултантка. Истината е, че сме професионални гримьори!
10. Преди да замина за Италия, работих в сферата на рекламата и PR-а – също много интересна област за мен. Продължавам да уча и да се интересувам от нея.
11. Аз съм луд фен на актрисата Ева Лонгория. Обожавам визията й, стила й, грима й… освен това се възхищавам как съчетава актьорската кариера с толкова различни каузи и проекти и дори политически инициативи.
12. Друг мой идол е Доналд Тръмп. Винаги съм му се възхищавала и имам почти всички негови книги… за съжаление двамата ми любимци сега са в конфликт около изборите за нов президент на Америка… Толкова е трудно да взема страна!
13. Преди години бях по-пълничка. От както успях да сваля излишните килограми, винаги следя какво ям и тренирам редовно. Някои хора го смятат за вманиачаване.
14. Обожавам картофи… мога да ги ям под всякаква форма, всеки ден.
15. Обожавам виното (и то най-вече червеното)… обичам да ходя на дегустации и да откривам свои нови фаворити.
16. Почти няма ден, в който да не пия чаша вино с вечерята си.
17. Дори дипломната ми работа беше свързана с винения сектор и малко съжалявам, че не съм записала висше образование в тази сфера.
18. Обожавам пикниците и разходките сред природата. За съжаление от месеци не съм отделяла време за тях.
19. Имам хиляди интереси, затова и зад себе си имам много започнати и недовършени дела.
20. Много трудно намирам книги, които харесвам… или по-скоро ако някоя книга не ме грабне в началото, не мога да я довърша.
21. Ако обаче конкретна книга много ми харесва, понякога от дразнещо любопитство разгръщам да видя какъв ще бъде краят й.
22. Постоянно планирам следващите си стъпки и нямам никакво търпение. Така обаче забравям да се наслаждавам на всичко хубаво около мен сега.
23. Обичам да ставам рано и да се наслаждавам на малките моменти: на закуската, кафето, на новостите из интернет пространството.
24. Често ме спират и питат коя боя за коса ползвам… всъщност никога не съм боядисвала косата си. Наследила съм този цвят от майка ми.
25. Знам наизуст всички любими мои филми, но продължавам да ги гледам отново и отново и никога не ги изтривам от компютъра си.

🙂 🙂 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s