Ново начало

GOOGLEPLUS_coverСлед като не пиша в блога от дълго време, реших да подготвя един нов кратък пост. Той е свързан с промените около мен напоследък, заради които и ще се наложи да не пиша в блога толкова често, поне за известно време. То няма да бъде толкова дълго, но все пак ще е необходимо за мен, за да се климатизирам, да привикна към новата среда и ежедневие.

Ако не сте видели поста ми във Facebook, то тогава може би не знаете, че отскоро съм част от екипа на MAC като гримьор. За мен това е едно истинско ново приключение. MAC е била марката, на която винаги истински съм се възхищавала, още преди да започна да се занимавам по-често с грим. Никога и не съм очаквала, че мога да се озова в тази среда, да бъда част от нея.
След дълга борба, или по-скоро 4 последователни и много различни интервюта, сега можете да ме срещнете в един от обектите на MAC. Все още съм съвсем в началото. Разбрах и че дори да си минал пет курса по грим, нищо не може да те подготви толкова добре за гримьор в MAC. Неслучайно марката е на върха на козметичната пирамида. Всеки продукт е страхотен и след назначаването ми, няма как да се насладя напълно на всички такива.
За съжаление обаче всяка работа изисква жертви и тази за известно време ще отнеме времето и енергията ми да пиша, но пък се надявам скоро отново да подновя това мое много любимо хоби и да мога да пиша още по-интересни статии за Вас на тема грим. Отсега да Ви подготвя, че ще отделя немалко редове за марката MAC, но неслучайно избрах да работя там. 🙂
Така че… бих ви написала, че с вас ще се срещнем съвсем скоро отново тук! 🙂
12002089_1194459467247442_4051704047429422065_n
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s