Любими видео тренировки

Нов Microsoft PowerPoint Presentation
От години се старая да полагам редовни грижи за фигурата и килограмите си. Опитвам се да спазвам свои правила, които открих с времето. (Може да ги видите в мой по-стар пост ТУК.) Благодарение на тях успях да сваля 9 кг. и да ги задържа успешно през годините. (Естествено имала съм леки залитания, но бързо съм се връщала във форма.)

Едно от най-важните сред тях е редовният спорт. Изпробвала съм различни групови трeнировки, но сякаш обичам да бъда сама със себе си. Това за мен е начин да се разсея, да се изолирам от всичко останало.
Харесва ми да отскачам до фитнеса, но още по-приятно ми е да тренирам вкъщи. Всъщност така и започнах да спортувам редовно – у дома, с различни видеа и дискове.
Обичам всеки път тренировките ми да бъдат различни, но имам няколко любими, които трудно могат да ми омръзнат и винаги са били особено ефикасни за мен.
С времето се свиква с тях, движенията лесно се научават. После човек винаги може да импровизира, сам да избира кои упражнения да прави и как да ги съчетава.
Ето някои от тях!
Разделих ги на две части според времетраенето им. Кратките са подходящи за моментите, в които бързаме или искаме да наблегнем на една мускулна група.
Тренировки под 30 мин.

Тренировки над 30 мин.:

За тази тренировка се иска малко повече практика и опит, но дава страхотни резултати!
 

А Вие обичате ли да спортувате? Какви тренировки предпочитате? Ще се радвам да споделите! 🙂
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s