Rimmel Lasting Finish Foundation

яаЕдно от най-приятните ми занимания в обедната почивка е да отскоча до мола, който за късмет е на 5 минути от офиса. Нямам време да разглеждам всички магазини, но винаги отделям нужното внимание на Beauty Zone и DM, където на бързо проверявам седмичните промоции. Това се превърна в доста вреден навик, с риск да похарча още пари, но пък точно така понякога намирам изгодни покупки, които после ми вършат чудесна работа.

Тази седмица забелязах, че фон дьо тенът ми свършва и реших, че искам да изпробвам нов. Ползвала съм доста марки и като най-често ползван мога да определя Revlon ColorStay. Много добре пасва на моя тип кожа – комбинирана към мазна, и идеално покрива несъвършенствата на лицето ми. Около ревютата обаче забелязах, че фон дьо тените на Rimmel печелят доста овации, затова на мига, в който видях техните фон дьо тени на промоция, купих Lasting Finish, Soft Beige 200, цена 12,90 (не съм 100 % сигурна, но мисля, че беше намален на около 13 лв.). Имам проблеми с издръжливостта на фон дьо тена, затова реших да взема този, като веднага се класира сред любимите ми по-евтини варианти за фон дьо тен.

За първи път изпробвах фон дьо тена преди работа. До края на работния ден стоеше все още добре, не както сутринта, но лицето ми не беше на петна, за разлика от случаите, в които съм използвала други фон дьо тени. Покритието му е средно, но на мен ми върши чудесна работа. Консистенцията е нито много течна, нито много гъста, много приятна при нанасяне с пръсти. Лесен е за нанасяне и няма нужда от допълнително наслояване. Матира доста добре моята кожа и не лъщи.
След като свърши, отново бих си го взела. Мисля, че е добър вариант за ежедневието. Освен това много обичам фон дьо тени с помпичка, много по-лесно контролирам количеството, което се излива.

Ефектът може да видите на снимките…. както и грима, който на бързо направих, стоейки цял ден вкъщи.

Ще се радвам, ако и Вие споделите своето мнение за фон дьо тена! 🙂ао

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s