Френска Ароматерапия, Academie – Paris

На 11 октомври имах възможността да работя по подготовката за демонстрация на новата линия френска Ароматерапия, Académie – Paris! Тя бе организирана от фирмата, в която работя – салон за красота и Център за професионално обучение.
Събитието стартира с кратка презентация, представяща историята на марка Académie и информация за новата професионална линия Ароматерапия. Всички гости имаха възможността да тестват представените продукти.

Измежду подготовката за събитието, аз също имах възможността за изпробвам част от новата линия. Хареса ми, че предлагат пълна грижа за кожата и разнообразие от продукти за всеки тип кожа. Въпреки че продуктите са с аромат на френски билки и екстракти, миризмата не е остра и натрапчива, а напротив – лека и приятна. Аз например не харесвам твърде силните миризми на цветя и билки (Ароматите на кокос, кафе и шоколад правят изключение). След изпробването на продуктите на кожата, тя е наистина различна на допир – изключително нежна и мека. Все още нямам впечатления от ефекта след редовната им употреба. Колкото и обаче да е добра марката, това, което намирам за недостатък е високата цена. Продуктите са наистина скъпи. Разбира се цената отговаря на качеството, но за повечето жени пълната гама продукти ще бъде по-сериозна инвестиция… въпрос на избор и възможности!

Освен от продуктите, останах впечатлена и от проведената демонстрация на холистичен арома ритуал „Арома Абсолю“. Той включва пълна процедура за лице, но това, което го прави по-уникален е масажът преди самата грижа за кожата, а именно масаж на гърба. За още по-добър ефект той се прилага с восък от ароматна свещ на серията (Аз имам слабост към масажите!).

Накрая събитието завърши в неформална обстановка, на чаша вино. Ето и част от нея, като специално това плато бе приготвено лично от мен:10719061_976280715731986_881549453_n

И още снимки от събитието:

Държа да отбележа, че този пост не е реклама на фирмата, за която работя вмомента – затова и не назовавам името й, както и не рекламирам съответната марка продукти – описала съм и това, което харесвам в продуктите, и това, което намирам за недостатък в тях.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s