Палитра от H&M

01Най-голямата ми страст, гримът, се събуди преди няколко години. Започнах от най-минималното – обикновени марки козметика, апликатори за сенки, вместо четки, и модел – самата аз. Постепенно придобих увереност и реших да изпробвам гримове и върху някой друг. Пръв желаещ естествено беше малката ми сестра. Оттогава тя стана мой пръв и любим модел. 🙂Обмисляйки подаръците си около Коледа, си дадох сметка, че тя вече е пораснала, почти на 17, а няма своя собствена палитра сенки, нито руж. Разхождайки се в мола, попаднах на колекцията козметика на H&M и много харесах малката им палитра – с 4 цвята сенки, 2 цвята руж и 1 хайлайтър. Досега не съм изпробвала гримове от марката, но цветовете ме привлякоха и сметнах, че много ще отиват на пъстрите очи на сестра ми.

След като й подарих палитрата, възможно най-скоро изпробвах цветовете върху нея. По-долу може да видите снимки на грима.

02

Палитрата на H&M е страхотен вариант за ежедневна употреба, удобна и с много добро качество за цената си /11,90 лв/. Кутийката е компактна, с прозрачен капак и лесно може да носите със себе си навсякъде. Три от цветовете сенки са с металически блясък и един – с матов финиш. Цветовете са подходящи за тези, които не обичат твърде натрапчивия грим, но искат все пак да стои с лек блясък и свежо. Нанасят се лесно и са доста покривни. Това, което липсва, е апликатор, с който да се нанасят.
Плюс на палитрата е, че H&M са се погрижили за завършека на грима, като са включили руж и хайлайтър, които да дадат цвят и свежест на лицето. Нюансите блъшър са Peach и Rose. На снимките по-долу аз използвах и двата цвята. Хайлайтърът обаче не ми допадна и добавих малко от този, който най-често използвам – Inglot.
Продуктът наистина ми хареса. Все още не мога да изкажа мнение за трайността. Смятам, че бих купила палитрата и за себе си (или често ще я крада от сестра ми, когато мога). 🙂

1 Slide1   Slide4

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s