Изложение за храна, вино и още…

DSC_0912От 5 до 8 ноември 2014 г. Интер Експо Център – София беше домакин на тринадесетото издание на международни специализирани изложби: Interfood & Drink, Месомания, Светът на млякото, Салон на виното,  СИХРЕ, Булпек. 

Изложението се е утвърдило като един от най-значимите за страната и на Балканите професионални форуми на хранително-вкусовата промишленост. Български и чуждестранни производители, представители, дистрибутори и търговци всяка година представят разнообразие от храни, напитки, хранителни добавки, машини, уреди, опаковки и други. Сред изложителите има както български, така и чуждестранни фирми от Италия, Франция, Гърция, Румъния, Турция,Унгария, Аржентина и др.

Всяка година очаквам с нетърпение изложението… чрез дегустациите в салона винаги откривам нов любим хранителен продукт или вино. Освен това всички посетители имат възможността да закупят изложените продукти с отстъпка. Тази година отново се прибрах с покупки и хиляди брошури. 

Ако трябва да сравня изложението през тази и изминалата година, бих споделила, че лично аз съм леко разочарована. Миналата година отново посетих центъра в последния ден от обявените дати, но сякаш имаше повече избор и разнообразие на продукти. Самият факт, че тогава изгубих над 3 часа в обиколки и дегустиране, а тази година не повече от 2, също може би е показателен. И все пак, следващата година съм отново там и препоръчвам на всеки да се възползва и посети изложението. :))

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s