Грейс Кели – принцесата на Монако

grace-of-monaco-img02Тази събота реших да се отдам на гледане на филм през целия ден.Освен че времето навън е ужасно, гледам да не излизам, за да се възстановя след оперативно изваден мъдрец предишния ден. (За щастие всичко мина успешно. Ако на някого му предстои нещо подобно – не е страшно, въпреки че дните след самата операция са по-неприятни.)

Реших, че трябва да гледам нещо истински вдъхновяващо. Първият филм, на който се спрях беше: “Grace of Monaco” /Грейс от Монако/ – филм в памет на принцесата на Монако. Международна продукция , която проследява брака на американската актриса с принца на Монако. В ролята на Грейс Кели е Никол Кидман, а в ролята на принц Рение – Тим Рот. Въпреки че отзивите за филма са много смесени, за мен филмът е красив и впечатляващ. Насладих се на всеки малък детайл – в интериора, в облеклото, в прическите и грима.

Филмът за мен беше специален и защото Грейс Кели за мен винаги е била истинско вдъхновение– невероятно красива, обаятелна и силна. Неслучайно Франк Синатра за нея казва: “Тя беше истинска принцеса още от самото си раждане”. Тя е жената, която успява да въплъти в живота си детските мечти на повечето момиченца по света – звезда на екрана, която се среща и омъжва за истински принц. Тази любов слага край на кариерата на Грейс, но от този момент нататък предстои най-важната й роля – тази на принцеса и майка. Години след смъртта й, Грейс Кели продължава да бъде икона за поведение и стил и да вдъхновява хиляди жени по света. 🙂

3b3bf89f7b481cc37a2fe117ddb56e8f

“The idea of my life as a fairy tale is itself a fairy tale.” – Grace Kelly

Това е филм за красотата, любовта и женската сила! Препоръчвам го на всяко момиче, което вярва в приказките! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s