ЗА МЕН

Добре дошли в моя блог!296717_272993952727336_2451914_n

Нека се представя:

Аз съм Лили (Лилия), на 23, отскоро работя и живея в София.

Родена съм в малък град, след което заминах да уча в Пловдив. Радвам се, че предприех важната крачка да се преместя в столицата. Пловдив е изключително красив град, с много история и романтика, но истината е, че София предлага много повече възможности, разнообразие и тръпка.

Вярно е също, че въпреки всичко, големият град не ни оставя достатъчно време за нещата, които обичаме да правим. По този повод и реших да създам този блог – за себе си и за хората, за които той ще бъде интересен и полезен.

Бях чула един цитат, който се превърна в мой любим: „Make each day… your MASTERPIECE“ (Авторът не ми е известен, но ако някой случайно знае кой е, моля да сподели)!

Той ми напомня, че човек има право да вярва в своята приказка и да се радва на всеки възможен момент… защото щастието се крие именно в малките неща, в малките радости от ежедневието.

Кои са нещата, които ме радват?

От всички хобита и интереси, които съм имала през годините (а те са били ужасно много), гримът винаги е бил моята най-голяма страст! Първоначално изпробвах различни гримове върху себе си, върху приятели и познати, докато един ден моя близка приятелка, фотограф, ми предложи да работим заедно по няколко фотосесии, където имах възможността да гримирам моделите. Беше изключително интересно предизвикателство и начин повече хора да разберат за мен. Въпреки че постоянно пътувах до Пловдив, до София при приятеля си, до вкъщи, намирах клиентки през ваканциите, които да гримирам.

Радвам се, че много момичета ми се довериха още преди да изкарам курс по грим. След няколко години чакане, вече официално съм гримьор. Гримът за мен е нещо много любимо… Винаги ми дава шанса да видя резултата от труда си, а още по-хубаво е, когато видиш доволното лице насреща!

Работата ми вмомента не е свързана изцяло с грим, но също толкова ми доставя удоволствие. Дава ми възможност да се срещам и общувам с интересни личности, от които мога да се уча и вдъхновявам!

В този блог бих искала да пиша за всичко, което представлява интерес, което ме вдъхновява. Освен грима, се интересувам от още хиляди неща… Обичам да готвя, като се старая да приготвям всичко здравословно и леко. Изпробвам различни рецепти за себе си и близките си. Обичам да спортувам… за мен спортът не е просто начин на поддържане на добър вид, а рецепта за самочувствие и добро здраве. Обичам да гледам филми и сериали, да се вдъхновявам от тях… на чаша хубаво вино… Обожавам виното – за мен то е питие с история, което никога няма да бъде изучено докрай. Уникалното е, че във всеки различен момент, в който отвориш дадена бутилка, виното може да има и толкова различни аромати и вкусове.. затова и те могат да бъдат безкрайно много.

Спирам до тук с описанието на нещата, които обичам и ме интересуват, защото те са наистина много и за повечето дори няма да се сетя на момента. Постепенно се надявам да ме опознаете и четенето на този блог да стане една приятна част от ежедневието ви!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s